top of page
green%20grass%20field%20under%20white%20

€695 p.p

Pittige klimmetjes, prachtige bossen en natuurlijk de Posbank!

 

In samenwerking met Maarten Tjallingii organiseren we dit voorjaar 2 tochten rondom Arnhem en Nijmegen. De kern van deze dagen is natuurlijk om mooi te fietsen. Daarnaast staat echter de vraag centraal 'wat beweegt jou?'

DATUM: 25 april 2021

INCLUSIEF

 • Ontvangst met koffie en appeltaart 

 • Korte presentaties van vegavelo en Maarten Tjallingii

 • Ravitaillering halverwege

 • Mogelijkheid tot exclusieve clinic 

 • Vegasnacks en een drankje achteraf

 • Twee verschillende routes (+/- 80 en 120 km) via GPX.

Veluwezoom

€25,00 p.p

nieuws update, 12 april 2021

We hadden het graag anders gezien, maar we hebben besloten de tochten in Arnhem en Nijmegen niet begeleidt aan te bieden dit jaar. Door de blijvende maatregelen ivm het coronavirus kunnen we niet het product leveren zoals we gehoopt hadden. Wat gelukkig wel altijd kan is dat iedereen gewoon de routes kan fietsen! Vandaar bij deze de links naar de 2 verschillende afstanden die we in gedachten hadden. Op zondag 9 mei fietsen we daarnaast zelf de lange variant rond Nijmegen. Ben je dan 'toevallig' ook in de buurt? Laat het ons dan zeker weten, zodat we misschien toch even kunnen kennismaken. Veel fietsplezier gewenst en hopelijk tot een volgende tocht.

https://www.routeyou.com/nl-nl/route/view/6801528/racefietsroute/vegavelo-tocht-80km

https://www.routeyou.com/nl-nl/route/view/8364996/alle-routes/route-arnhem-125-km

Algemene informatie

Bij beide tochten verzamelen we tussen 8:30 en 9:00 om de dag te starten met koffie en appeltaart. Tussen 9:00 en 9:30 vertellen wij en Maarten Tjallingii meer over Vegavelo en BMOOVD. Vanaf 9:30 kan iedereen met de fietstocht starten.

 

De tochten worden aangegeven op basis van een GPX, dus de route is niet uitgepijld en het hebben van een eigen navigatie is zeer van belang. Vorm een groepje of kies je eigen tempo, net waar jij je prettig bij voelt.

 

Halverwege staan wij voor de nodige aanvulling van energierepen en sportdrank. Na afloop verzamelen we weer bij het startpunt en is 1 drankje en wat snacks inclusief. 

Uiteraard willen we benadrukken dat we coronaproof zullen werken. Dit betekent dat zowel de ontvangst als de afronding voornamelijk buiten zal plaatsvinden, we niet als grote groep zullen rondfietsen en dat we de algemene richtlijnen van het RIVM zullen respecteren. We vragen tot slot geen aanbetaling totdat het zeker is dat de tocht daadwerkelijk door kan gaan. 

Je kunt je inschrijven tot 15 april 2021

 

Route informatie

daalhuis velp.jpg

De omgeving van Arnhem is het gebied in midden-Nederland om hoogtemeters te maken. Met name de klimmen binnen de Veluwezoom bieden zeer veel mogelijkheden om de benen goed te testen. Daarnaast blijft de Veluwe natuurlijk een prachtig gebied met veel bos, mooie uitzichten en uiteraard de Posbank.

 • Startlocatie is het Daalhuis, Arnhemsestraatweg 37 in Velp

 • Datum: zondag 25 april 2021

 • Routeopties: +/- 80km en +/- 120km

 • Beklimmingen oa. de Bosweg, Zijpenberg, Schaapsllee en de Emma Pyramide

 

Clinic Maarten Tjallingii

We fietsen allemaal. Of je nu net begonnen bent en je wat meer zekerheid wil hebben op je fiets, of je hebt je net voor je eerste wedstrijd ingeschreven en je wil de tips en trucks van een doorgewinterde prof kan inzetten om je concurrenten te snel af te zijn. Maarten Tjallingii is de coach voor jou! Hij neemt je mee op pad en geeft je 1 op 1 aandacht waar dat nodig is.

Aandachtspunten tijdens de fietsclinic:

 • Vaardigheiden verbeteren

 • Overtuigingen stoelen

 • Goed gesprek 

 • Lekker fietsen

Spreekt bovenstaande je aan? Op beide tochten kunnen maximaal 10 personen zich inschrijven voor een exclusieve clinic met Maarten Tjallingii. Ga je met hem op pad dan gaat het niet om de hoeveelheid kilometers, maar om specifieke oefeningen en inspirerende verhalen! Een unieke kans om je eigen fietservaring naar een hoger niveau te tillen.    

Tjallingii.jpg

€50,00 p.p

inschrijfformulier

Bedankt voor je inschrijving! We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Els en Maarten

Inschrijving

Bedankt voor je inschrijving! We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Els en Maarten

bottom of page