top of page
Hooiberg_edited.jpg
IMG_2656_edited.jpg
Cut Here
Cut Here
Cut Here

Winterswijk

In 2023 willen we graag ook de gravel en MTB fietsers een weekend bieden om met ons kennis te maken en dat kan perfect in het oosten van ons land. De eigenaar kent het gebied op zijn duimpje dus de mooiste onverharde paden liggen op je te wachten!

PRIJS: €199 p.p.

INCLUSIEF

  • Reisdatum: 10 - 12 maart 2023

  • 2 nachten verblijf in vrijstaand huis

  • 3 dagen om te fietsen

  • Volpension 

  • Versbereid 3-gangen diner

  • Rondleiding lokale mouterij

  • GPS uitleen / uitgewerkte routes voor MTB, gravel of racefiets

Waar verblijf je?

Organic Food Badge 11
groepsruimte.jpg

 

We verblijven tijdens deze reis in de hooiberg in Ratum. Deze accommodatie is onderdeel van de groepsaccommodatie van Rick en Marijke die hier een prachtige locatie in handen hebben. 

Het huis bestaat uit een slaapgedeelte met meerdere slaapkamers en 3 gedeelde badkamers, een leefgedeelte met ruime keuken en veel comfortabele zitplekken. Met mooi weer is er ook buiten genoeg plek om bij te komen van de tochten en te genieten van een drankje. 

Waarom dit gebied? 

Hoewel de accommodatie nog in Nederland ligt, heb je hier absoluut al een buitenlandgevoel. De omgeving is bosrijk en leeg waardoor er veel mogelijkheden zijn voor de mooiste MTB en graveltochten. Ben je toch verslaafd aan de racefiets dan kan ook dit hier prachtig en zijn er zelfs de heuvels van Coesfeld op korte afstand om nog flink wat hoogtemeters te fietsen.

Organic Food Badge 11
IMG_2745.JPG
Cut Here
Cut Here
Cut Here
Cut Here
Cut Here
Cut Here
Cut Here
Cut Here

Programma

DAG 

1

Vrijdag 10 maart, aankomst Winterswijk,

Op vrijdag ben je vanaf 15:00 welkom in de accommodatie. Na een kop koffie is er dus nog prima tijd om voor het donker nog een mooie ronde te fietsen of een wandeling te maken. We zullen in de weken voor aankomst een overzicht van de verschillende routes doorsturen zodat je per dag kunt bekijken hoe ver en hoe zwaar je het jezelf wilt maken. Bij de routes kan je kiezen of je een gravel, MTB race of wandelrondje wilt doen.

Rond 19:30 serveren we het diner waarna het goed natafelen is in de comfortabele zitruimte. Liefhebbers kunnen ook nog gebruik maken van de speelzolder met tafeltennis tafel, airhockey en tafelvoetbal.

DAG 

2

Zaterdag 11 maart

Vandaag hebben we een vol programma. Vanaf 8:00 staat er ontbijt klaar waarna iedereen zijn of haar route van de dag kan kiezen. Uiteraard kunnen er bananen en reepjes worden meegenomen voor onderweg. Tussen 13:00 en 15:00 staat er een lunchbuffet met soep en broodjes klaar om de energie aan te vullen voordat om 15:30 de volgende activiteit start, een rondleiding in de naastgelegende vloermouterij. Hier wordt uitgelegd hoe verschillende granen worden vermout zodat ze gebruikt kunnen worden voor het maken van...bier! En met een biertje wordt de toer uiteraard mee afgesloten. 

Rond 19:00 serveren we weer het diner waarna we in de avond nog tijd hebben voor een heuze fiets pubquiz.

IMG_2745.JPG

.

.

.

DAG 

3

Zondag 12 maart

Op de laatste dag staan er geen extra activiteiten op de planning dus iedereen kan nog een keer de keuze maken uit het ruime aanbod van routes. Uiteraard staat vanaf 8:00 het ontbijt weer klaar en is er in de middag nog de mogelijkheid om wat te lunchen. Uiterlijk om 18:00 moet de accommodatie weer leeg worden opgeleverd dus als je nog een lange ronde wilt doen is daar alle tijd voor.  

Beers
bottom of page