€695 p.p

Eindeloos glooiende wegen, prachtige polders en natuurlijk de Holleweg!

 

In samenwerking met Maarten Tjallingii organiseren we dit voorjaar 2 tochten rondom Arnhem en Nijmegen. De kern van deze dagen is natuurlijk om mooi te fietsen. Daarnaast staat echter de vraag centraal 'wat beweegt jou?'

DATUM: 9 mei 2021

INCLUSIEF

 • Ontvangst met koffie en appeltaart 

 • Korte presentaties van vegavelo en Maarten Tjallingii

 • Ravitaillering halverwege

 • Mogelijkheid tot exclusieve clinic 

 • Vegasnacks en een drankje achteraf

 • Twee verschillende routes (+/- 80 en 120 km) via GPX.

Rijk van Nijmegen

€25,00 p.p

IMG_3321_edited.jpg

Algemene informatie

Bij beide tochten verzamelen we tussen 8:30 en 9:00 om de dag te starten met koffie en appeltaart. Tussen 9:00 en 9:30 vertellen wij en Maarten Tjallingii meer over Vegavelo en BMOOVD. Vanaf 9:30 kan iedereen met de fietstocht starten.

 

De tochten worden aangegeven op basis van een GPX, dus de route is niet uitgepijld en het hebben van een eigen navigatie is zeer van belang. Vorm een groepje of kies je eigen tempo, net waar jij je prettig bij voelt.

 

Halverwege staan wij voor de nodige aanvulling van energierepen en sportdrank. Na afloop verzamelen we weer bij het startpunt en is 1 drankje en wat snacks inclusief. 

Uiteraard willen we benadrukken dat we coronaproof zullen werken. Dit betekent dat zowel de ontvangst als de afronding voornamelijk buiten zal plaatsvinden, we niet als grote groep zullen rondfietsen en dat we de algemene richtlijnen van het RIVM zullen respecteren. We vragen tot slot geen aanbetaling totdat het zeker is dat de tocht daadwerkelijk door kan gaan. 

Je kunt je inschrijven tot 15 april 2021

 

Route informatie

eten en drinken Groesbeek.png

De beklimmingen rond Nijmegen zijn misschien iets minder bekend dan die rond Arnhem, maar je kunt er minstens zoveel hoogtemeters maken. Bovendien bezit Nijmegen met de 'holleweg' de zwaarste klim van midden-Nederland. De omgeving kent verder prachtige polders, veel glooiende wegen en de beruchte Kartenspielerweg in het Reichwald.

 • Startlocatie:  cafe Eten en Drinken, Burgemeester Ottenhoffstraat 20A, Groesbeek

 • Datum: zondag 9 mei 2021

 • Routeopties: +/- 80km en +/- 120km

 • Beklimmingen oa. holleweg, van Randwijckweg, Zevenheuvelenweg, Kartenspielerweg

 

Clinic Maarten Tjallingii

We fietsen allemaal. Of je nu net begonnen bent en je wat meer zekerheid wil hebben op je fiets, of je hebt je net voor je eerste wedstrijd ingeschreven en je wil de tips en trucks van een doorgewinterde prof kan inzetten om je concurrenten te snel af te zijn. Maarten Tjallingii is de coach voor jou! Hij neemt je mee op pad en geeft je 1 op 1 aandacht waar dat nodig is.

Aandachtspunten tijdens de fietsclinic:

 • Vaardigheiden verbeteren

 • Overtuigingen stoelen

 • Goed gesprek 

 • Lekker fietsen

Spreekt bovenstaande je aan? Op beide tochten kunnen maximaal 10 personen zich inschrijven voor een exclusieve clinic met Maarten Tjallingii. Ga je met hem op pad dan gaat het niet om de hoeveelheid kilometers, maar om specifieke oefeningen en inspirerende verhalen! Een unieke kans om je eigen fietservaring naar een hoger niveau te tillen. 

€50,00 p.p

inschrijfformulier

Inschrijving

Bedankt voor je inschrijving! We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Els en Maarten

nieuws update, 12 april 2021

We hadden het graag anders gezien, maar we hebben besloten de tochten in Arnhem en Nijmegen niet begeleidt aan te bieden dit jaar. Door de blijvende maatregelen ivm het coronavirus kunnen we niet het product leveren zoals we gehoopt hadden. Wat gelukkig wel altijd kan is dat iedereen gewoon de routes kan fietsen! Vandaar bij deze de links naar de 2 verschillende afstanden die we in gedachten hadden. Op zondag 9 mei fietsen we daarnaast zelf de lange variant rond Nijmegen. Ben je dan 'toevallig' ook in de buurt? Laat het ons dan zeker weten, zodat we misschien toch even kunnen kennismaken. Veel fietsplezier gewenst en hopelijk tot een volgende tocht.

https://www.routeyou.com/nl-nl/route/view/6801528/racefietsroute/vegavelo-tocht-80km

https://www.routeyou.com/nl-nl/route/view/6801313/racefietsroute/vegavelo-tocht-120km